Ut på tur Røyken og Hurum

16. september kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Dagstur, Aktivi100

Gislerudbråtan: Fra Nærsnes tar vi stier og skogsbilveien til plassen Gislerudbråtan ved sørenden av Bårsrudtjern. Retur går via stier vest av Aukeåsen til lysløypa og ned til nordenden av tjernet og grusveien tilbake til start stedet. Middels krevende, ca. 9 km.
Turledere: Knut Helstrup (909 25 468); Campbell; Berit; Randi;

Oppmøte: Øvre parkeringsplassen ved Røykenbadet kl. 10.00, eller p-plass med NÅIF-banen ovenfor Nærsnes skole kl. 10:15.

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr: Hver deltaker må ha med sin egen Antibac. Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.