Turlederhelg for DNT Ung Drammen til Galdhøpiggen

30. juli kl. 16:30
2. august kl. 16:30
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Hardangervidda, Jotunheimen, Norefjell og Eggedalsfjella (se kart)

30.juli-2.august arrangerer DNT Ung Drammen ein sosial turledersamling til Galdhøpiggen og Glittertind! Her skal vi bestige norges to høgaste fjelltoppar, kose oss med fantastisk utsikt, bli betre kjent gjennom leiker ved hytta, samt mulighiet for eigentid.

Avreise er kl 16.30 frå Bussterminalen på torsdag fra Drammen. Retur søndag formiddag (kl 10.00).  Turen er ein takk til frivillige, ein motivasjon til dei med turlederutdanning samt ein flott arena for å møte fleire turledere i Drammen og bli kjent med andre som brenn for friluftslivet.

For å delta på turen må du være turleder i DNT Ung Drammen (nærtur- grunnleggende- sommer- eller vinterturleder). Du trenger ikkje å ha ledet ein tur enda. Det er max 20 plasser, og prisen er kun kr 100 for buss, overnatting på Spiterstulen turisthytte og med alle måltid inkludert. Påmeldingsfrist er 1. juli.

Er du påmeldt eit turlederkurs, men enda ikkje gjennomfør kurset kan du også delta på kurset.

Turen blir ledet av sommerturledere som er aktive i DNT Ung. Vi satser på å gå både Glittertind og Galdhøpiggen i.l.a helga. Vi reiser kl 16.30 torsdag ettermiddag, og er tilbake i Drammen ca kl 16.30 søndag.

Pakkeliste og ytterligare informasjon kommer på mail ca 7 dager før turen.

For kven?
Alle turledere som er eller kan tenke seg å bli aktivie i DNT Ung Drammen (15-30 år).

Pakkeliste er her

Overnatting
Dere overnatter på Spiterstulen Turisthytte
Mat
Ta med snacks og niste til bussturen.
Hytta serverer frukost med muligheit for å smøre lunsj, samt middag.

Via rød knapp til høgre -->
Samlinga er koster 100 kr per person. Dette dekker reise, opphold og mat.
Påmeldingsfrist er 1. juli kl 23.59

DNT organiserer samkøyring eller ein minibuss,a vhengig av behov.

Når
Avreise dra Drammen kl 16.30 Torsdag 30. juli
Heimreise fra Spiterstulen ca kl 10.00 2. Augsut (ankomst Drammen ca 16.30)

Turleder:
Sigbjørn med hjelp av ung-turledere

Smittevernregler for deltakere på våre turer, kurs, aktiviteter og arrangement:

- Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.

- Tur/aktivitet skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.

- Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.

- Avstand på 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.

- Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

- Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac og det skal ikke deles på utstyr i gruppen.

- Ved felles måltider må dette gjennomføres slik:

o Nøye håndvask utføres i forkant av alle som deltar i matlagingen.

o Det bør tilberedes mat og drikke som varmebehandles, slik som suppe, gryte, kakao, varm saft etc. Viruset dør ved varmebehandling over 70 grader.[1]

o Maten bør serveres av en og samme person, fremfor at deltakerne forsyner seg én og én.

- I den grad det trengs biltransport må kravet om 1 meter avstand overholdes og det er særlig viktig at generelle hygieneråd blir fulgt. Passasjerantallet tilpasses størrelsen på bilen. Der det benyttes kollektiv transport, vil DNTs medlemsforeninger legge til rette for at dette ikke belaster tidspunktet for nytte- og arbeidsreiser.

Turlederhelg for DNT Ung Drammen til Galdhøpiggen