Friluftsleir på Sundhaugen for barn og unge i sommerferien

22. juni kl. 09:00
24. juni kl. 15:00
Barn, Ungdom

Har du lyst å tilbringe aktive, spennende og lærerike dager ute i friluft i sommerferien?

Da håper vi at du blir med på friluftsskole med DNT Drammen og Omegn

På Friluftsleiren vil du få prøve mange forskjellige aktiviteter.
Det blir padling med kano, fisking, bading, snorkling, orientering, turdag, matlaging og masse  lek og moro!

Det blir satt opp busstransport fra Hokksund ungdomskole og Vestfossen sentrum tur/retur hver dag.

Den første dagen er vi på Sundhaugen og padler kano, svømmer, fisker og koser oss ved vannet. De som vil bli igjen på Sundhaugen for å prøve å sove ute på telt eller hengekøye den dagen får muligheten til det. Du kan låne utstyr fra BUA om du ikke har. De andre som ikke ønsker å sove over kjører tilbake med buss.

Den andre dagen kjører vi med buss til Koboltgruvene og blir med på en kjempespennende guidet gruvetur. Vi drar videre til Koboltkoia turisthytte og lager mat og koser oss rundt hytta.
Den tredje kan du bli med på topptur til Gaustadtoppen.
Mat:
Deltagerne tar med matpakke hver dag. I tillegg lager vi noe godt sammen enkelte av dagene. Det blir også servert frukt og nøtter som mellommåltider hver dag.

Sikkerhet:
Lederne har nødvendig kompetanse innen livredning i vann, førstehjelp og risikovurdering samt politiattest.  Av sikkerhetsmessige årsaker vil deltagerne benytte flyteplagg under aktivitetene i vann.

Pris: kr. 600,- Har du trang økonomi trenger du ikke betale for friluftsskolen. Det  holder at du bare skriver i kommentarfeltet ved påmelding at du ikke ønsker faktura. Denne informasjonen vil ikke bli lest av andre enn den som behandler påmeldingene og vil være taushetsbelagt.
Kurset er kun for medlemmer. Medlemskap opptil 13 år koster 135 kr og over 13 år koster det 220 kroner for hele året. Du kan tegne medlemeskap via denne linken:

Leiren sponses med midler fra Sparebankstiftelsen DNB

Mer informasjon vil bli sendt ut noen dager før leiren til de påmeldte.

Friluftsleieren skal være et positivt og spennende og lærerikt ferietilbud for barn og ungdom, primært mellom 10–14 år og skal legge grunnlag for varige friluftsvaner. Har du en 15 åring som gjerne vil være med er det ingenting i veien for det. Bare meld han/henne på også.

Husk å informere om følgende ved påmelding: Matallergi, om du skal overnatte fra første til andre dag eller om du har noen sykdommer vi bør kjenne til..

Spørsmål om kurset kan stilles til Havva Ince på følgende e-post

havva@dntdrammen.no

.