Søndagstur til Kraftkollen - Opsalsetra med DNTakTiv

14. juni kl. 11:00
Voksne, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Dntaktiv
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)

DNTakTiv inviterer til søndagstur til Kraftkollen og Opsalsetra på Tranby.

Oppmøte på Parkeringsplassen på Kraft, Tranby kl 11.00.

Turen varer 3-4 timer.
Ta med niste, godt med drikke, noe å sitte på og ha på sko du synes det er godt å gå i.

Velkommen med på tur. NB denne turen er gratis, men krever påmelding på siden her.

Smittevernregler for deltakere på våre turer, kurs, aktiviteter og arrangement:

- Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.

- Tur/aktivitet skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.

- Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.

- Avstand på 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.

- Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

- Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac og det skal ikke deles på utstyr i gruppen.

- I den grad det trengs biltransport må kravet om 1 meter avstand overholdes og det er særlig viktig at generelle hygieneråd blir fulgt. Passasjerantallet tilpasses størrelsen på bilen. Der det benyttes kollektiv transport, vil DNTs medlemsforeninger legge til rette for at dette ikke belaster tidspunktet for nytte- og arbeidsreiser.

Søndagstur til Kraftkollen - Opsalsetra med DNTakTiv

DNTakTiv inviterer til søndagstur til Kraftkollen og Opsalsetra på Tranby. Oppmøte på Parkeringsplassen på Kraft, Tranby kl 11.00. Turen varer 3-4 timer. Ta med niste, godt med drikke, noe å ...

Turleder:

• Tom Benonisen