Avlyst Torsdagspadling - 2

11. juni kl. 17:30 - 21:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Gyldenløve Kajakklubb

Om turen - Dette er en tur for erfarne padlere

Torsdagspadlingen passer for erfarne padlere med god padleteknikk og kondisjon som ønsker en tur med jevnere og høyere tempo uten lange pauser.

Kveldens padlerute besluttes av turleder/ere, i samråd med deltakerne, ved turens start.

Sjøboden åpner kl. 1715. Vi legger opp til at alle skal være på vannet kl.1800. Beregnet retur til sjøboden ca. 2100.

TRYKK HER for kart over området

Dette er en åre 2 tur, deltakerne må ha våttkort og være 16 år eller eldre.

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben.

Kle deg etter årstiden og turen du skal være med på, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det. Ta alltid med noen varme klær.

2 årer - Padling i skjermet farvann - Eksempel på dette er indre skjærgård. Basisferdigheter: deltakeren må ha grunnkurs og mestre kameratredning. Vind opp til og med Beaufort styrke 2 – Svak vind ved vannflaten (4-6 knop). Sjøgang 2 – Smul sjø med bølger opp til 0,5 meter i snitt. Kun små krusninger ved grunner og skjær. Svært lite strøm og lite annen trafikk. Det er den enkeltes eget ansvar å vurdere sine ferdigheter mot det som fordres for å delta på turen. Deltakeren må underveis selv vurdere elementer som: vær, vind, bølgehøyde, strøm, dønninger, annen båttrafikk og egen styrke og kondisjon.

Her kan du følge vannstanden i elva: NVE Målestasjon ved Mjøndalen bru

Felles for alle turer er at de tilpasses de rådende værforholdene. Reisemålet vil kunne bli endret eller turen avlyst dersom forholdene tilsier det.

Vi ønsker at alle skal ha trygge og gode opplevelse på vannet og oppfordrer alle til å se gjennom turinformasjonen dere finner på websidene våre. Følg disse lenkene: Gyldenløve Kajakklubb og Turprogram 2020.

Turledere:

• Ellen Britt Andersen