Onsdagspadling - 20

Voksne, Ungdom, Seniorer

Gyldenløve Kajakklubb

Om turen

Reisemålet for denne onsdagspadlingen annonseres fredag i uken før turen skal gjennomføres.

De alternative reisemålene som kan være aktuelle er: en tur på Drammenselva, en tur i Drammensfjorden eller en tur med hengeren. Turene på Drammenselva er for deltakere som mestrer ferdighetsnivå 1 og for de øvrige turene ferdighetsnivå 2.

Beskrivelse av ferdighetsnivåene finner du her: Ferdighetsnivåer

Navn på turleder/ere annonseres ved turstart.

Veileder for smittevern

I forbindelse med Korna viruset har Gyldenløve Kajakklubb, i samarbeide med Eian Fritid, utarbeidet en Veileder for smittevern. Den beskriver rutinene som må følges ved turer og kurs, samt ved opphold i Sjøboden på Gyldenløve Brygge. Det er også laget en video som viser bruk av garderoben, toalettene og desinfisering/vask ved leie av klubbkajakker og utstyr.

TRYKK HER for å gå til Veilederen for smittevern

TRYK HER for å gå til Videoen / Veilederen for smittevern

Dine ferdigheter og ditt utstyr

Deltakerne på turen må ha våttkort og være 16 år eller eldre. Du må være i fysisk form til å kunne gjennomføre distansen og turen. Generell tauing (slep) har vi ikke anledning til å gjennomføre.

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben. Kle deg etter årstiden og turen du skal være med på, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det. Ta alltid med noen varme klær, litt mat og drikke og hodelykt når det er påkrevet.

Ønsker noen å padle i et raskere og jevnere tempo, eller følge en anen padlerute, deler vi oss i et par grupper på land før turen starter. Denne gruppa vil ikke være en del av den organiserte turen. Deltakerne i gruppa må ta med nødvendig sikkerhetsutstyr og taueline.

Vi ønsker at alle skal ha trygge og gode opplevelse på vannet og oppfordrer alle til å se gjennom turinformasjonen, på tur med kajakklubben og definisjonene av Årene. De finner dere på websidene våre. Følg disse lenkene: Gyldenløve Kajakklubb og Turprogram 2020