Onsdagspadling - 19

Voksne, Ungdom, Seniorer

Gyldenløve Kajakklubb

Om turen

Turen denne kvelden starter ved Sjøboden ved Gyldenløve Brygge og går ned Bragernes løpet og ut til Gilhusodden med en svning opp Lierelva. Dette er en tur med ferdighetsnivå 2 årer, se definisjonen under. Vi padler i et normalt turtempo. Tur - retur er distansen ca 11 kilometer.

Søjøboden åpner klokken 1715 og målsettingen er at alle skal være klare og på vannet klokken 1800.

HER finner du kart over området

Deltakelse - Veileder for smittevern

VIKTIG – Antall deltakere er satt til 20. Grunnet koronasituasjonen, og eventuelt behov for smittesporing, er det påkrevd med påmelding via denne siden dersom du ønsker å være med på turen. Har du meldt deg på turen, men det kommer noe i veien og du ikke kan delta er det fint om du gir beskjed til turlederen.

Trykk: - Meld deg på - og følg de enkle stegene.

Husk å krysse av for at du har lest vilkårene og trykk Bekreft. Er du meldt på vil du motta en epost som bekrefter dette.

Det er ingen anledning til deltakelse for personer som; ikke er friske, er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand.

I forbindelse med Kornaviruset har Gyldenløve Kajakklubb, i samarbeide med Eian Fritid, utarbeidet en Veileder for smittevern. Den beskriver rutinene som må følges ved turer og kurs, samt ved opphold i Sjøboden på Gyldenløve Brygge. Det er også laget en video som viser bruk av garderoben, toalettene og desinfisering/vask ved leie av klubbkajakker og utstyr.

TRYKK HER for å gå til Veilederen for smittevern

TRYK HER for å gå til Videoen / Veilederen for smittevern

Ferdigheter og utstyr

Deltakerne på turen må ha NPF våttkort og være 16 år eller eldre. Du må være i fysisk form til å kunne gjennomføre distansen og turen. Generell tauing (slep) har vi ikke anledning til å gjennomføre.

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben. Kle deg etter årstiden og turen du skal være med på, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det. Ta alltid med noen varme klær, litt mat og drikke og hodelykt når det er påkrevet.

Vi ønsker at alle skal ha trygge og gode opplevelse på vannet og oppfordrer alle til å se gjennom turinformasjonen, på tur med kajakklubben og definisjonene av Årene. De finner dere på websidene våre. Følg disse lenkene: Gyldenløve Kajakklubb og Turprogram 2020

2 årer - Padling i skjermet farvann - Eksempel på dette er indre skjærgård. Basisferdigheter: deltakeren må ha grunnkurs og mestre kameratredning. Vind opp til og med Beaufort styrke 2 – Svak vind ved vannflaten (4-6 knop). Sjøgang 2 – Smul sjø med bølger opp til 0,5 meter i snitt. Kun små krusninger ved grunner og skjær. Svært lite strøm og lite annen trafikk. Det er den enkeltes eget ansvar å vurdere sine ferdigheter mot det som fordres for å delta på turen. Deltakeren må underveis selv vurdere elementer som: vær, vind, bølgehøyde, strøm, dønninger, annen båttrafikk og egen styrke og kondisjon.

Felles for alle turer er at de tilpasses de rådende værforholdene. Reisemålet vil kunne bli endret eller turen avlyst dersom forholdene tilsier det.

Turleder:

• Ellen Britt Andersen