Onsdagspadling - 10

Voksne, Ungdom, Seniorer

Gyldenløve Kajakklubb

Om turen

Det blir hengertur til Fiskumvannet denne onsdagen.

Vi legger ut ved parkering ved Sundhaugen i sundet mellom Eikeren og Fiskumvannet. Legg inn Sundhaugveien 168 i navigasjonen så finner du fram. Turen går rundt Fiskumvannet med en sving opp den idylliske elva Dørja. Vi padler i en gruppe og i rolig turtempo. Det vil bli lagt inn en kaffepause. Ta med deg litt mat og drikke. Det er meldt flott sommervær med gode temperaturer.

Transport og logistikk

Sjøboden åpner kl. 1645 med avreise kl. 1730.
Beregnet retur til sjøboden mellom 2200 - 2230.

Turen pleier å være populær. Har du utfordring med avreisetiden, send en SMS til mobil 908 50 742 med nummeret på den kajakken du har leid. På den måten kan vi få lagt den på hengeren og være klare til avreise 1730. Alle deltakere bidrar til  «pakking» av kajakker på hengeren ved starten og slutten av turen, inklusiv desinfisering og vask. Du må sørge for transport selv eller avtale dette, husk reglene om sosial distanse og hygiene for å hindre smitte.

VIKTIG - Krav til påmelding

Grunnet koronasituasjonen og krav til eventuell smittesporing er det påkrevd med påmelding via denne siden, Trykk: - Meld deg på! - og følg de enkle stegene.

Deltakelse - Veileder for smittevern

Det er ingen anledning til deltakelse for personer som; ikke er friske, er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand.

I forbindelse med Kornaviruset har Gyldenløve Kajakklubb, i samarbeide med Eian Fritid, utarbeidet en Veileder for smittevern. Den beskriver rutinene som må følges ved turer og kurs, samt ved opphold i Sjøboden på Gyldenløve Brygge. Det er også laget en video som viser bruk av garderoben, toalettene og desinfisering/vask ved leie av klubbkajakker og utstyr.

TRYKK HER for å gå til Veilederen for smittevern

TRYK HER for å gå til Videoen / Veilederen for smittevern

Dine ferdigheter og ditt utstyr

Deltakerne på turen må ha NPF våttkort og være 16 år eller eldre. Du må være i fysisk form til å kunne gjennomføre distansen og turen. Generell tauing (slep) har vi ikke anledning til å gjennomføre.

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben. Kle deg etter årstiden og turen du skal være med på, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det. Ta alltid med noen varme klær, litt mat og drikke og hodelykt når det er påkrevet.

(Ønsker noen å padle i et raskere og jevnere tempo, eller følge en anen padlerute, deler vi oss i et par grupper før turen starter. Denne gruppa vil ikke være en del av den organiserte turen.)

Vi ønsker at alle skal ha trygge og gode opplevelse på vannet og oppfordrer alle til å se gjennom turinformasjonen, på tur med kajakklubben og definisjonene av Årene. De finner dere på websidene våre. Følg disse lenkene: Gyldenløve Kajakklubb og Turprogram 2020

Ferdighetsnivåer

2 årer - Padling i skjermet farvann - Eksempel på dette er indre skjærgård. Basisferdigheter: deltakeren må ha grunnkurs og mestre kameratredning. Vind opp til og med Beaufort styrke 2 – Svak vind ved vannflaten (4-6 knop). Sjøgang 2 – Smul sjø med bølger opp til 0,5 meter i snitt. Kun små krusninger ved grunner og skjær. Svært lite strøm og lite annen trafikk.

Felles for alle turer er at de tilpasses de rådende værforholdene. Reisemålet vil kunne bli endret eller turen avlyst dersom forholdene tilsier det.

Turledere:

• Ellen Britt Andersen