Toppturhelg i Hemsedal DNT Fjellsport

8. mars
Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Topptur, Hemsedal, Randone, Dntfjellsportdrammen

Hemsedal har et bredt spekter av topper å ta av, og hvilke topper som skal bestiges,

detaljplanlegges kvelden i forveien. Det gjelder å utnytte de gjeldende vær og føreforholdene best mulig for å sikre den beste skiopplevelsen!

Turen går opp og ned over mange høydemeter, så god fysisk form og randonee/telemarkutstyr er påkrevd.

Transport med privatbiler, hvem som kjører koordineres av turkordinator. Har du anledning til å kjøre si i fra. Avreise/oppmøte i Drammen kl 17.00. Reisetid ca 3 timer. Oppmøtested får du beskjed om.

Overnatting i Klubbhus med rom, kjøkken oppholdsrom og dusj.
Deltakerne lager felles middag på lørdag, turkoordinatorer handler inn til dette.

Frokost/niste medbringes av den enkelte ut fra eget ønske.
Er det spesielle behov i forhold til mat, vennligst si i fra så dette kan løses på best mulig måte.

Utstyr:
Randonee/Telemarkutstyr, bekledning til å takle de gjeldende værforholdene, ryggsekk med ekstra klær, nødvendig utstyr og niste, sengetøy inkludert dyne+pute/sovepose, håndklær.
Skredutstyr/øvrig sikkerhetsutstyr for topptur bør medbringes, noe sikkerhetsutstyr vil være felles.

Pris:
Overnatting ca 250,- pr døgn, betales med Vipps/kort på overnattingssted.
Felles mat og eventuelt andre utgifter fordeles på deltakerne. Transport/bilkostnader fordeles etter fjellsportgruppas retningslinjer: 35,- pr. mil pr. bil fordeles på antall i hver bil.

Påmelding på nettsiden og den er bindende i forhold til kostnader til overnatting.

Kart: Hemsedal 1:50 000

Turkoordinatorer:
Frode Abbedissen, 91152695,
froabb@hotmail.com
Frode Graff, frograff@gmail.com

Antall deltaker: 12

Toppturhelg i Hemsedal DNT Fjellsport

I samarbeid med Hemsedal Turlag, som står for lokal guiding og kunnskap om hvor vi kan finne de beste forholdene, jakter vi topper og flotte nedkjøringer. Hemsedal har et bredt ...

Turledere:

• Frode Abbedissen