Foredrag: "Kamerakuren"

Arrangement

Dato
22. januar kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer, Funksjonshemmede
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Foto
Arrangør
DNT Drammen og Omegn
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til et spennende foredrag med lege, fotograf og forfatter, Torkil Færø, som har skrevet boka "Kamerakuren" Dette er et tema som er veldig aktuelt for mange i turgruppen Fotoglede!

Arrangementet foregår på Frliftslivets hus/DNT Drammen og Omegn i Gågata Drammens netrum.
Det koster kr 50 å delta, man kan betale kontant eller kan vippse ved oppmøte.
Det blir servert kaffe, te og litt å bite i, velkommen :)


OM KAMERAKUREN
Kan fotografering gi deg bedre livsmestring? Kan pasienter lære noe av fotografer? Ja! sier lege og fotograf Torkil Færø. I foredraget forteller han om hvordan du kan fotografere deg til bedring. Det er de samme teknikkene du behøver enten du ønsker bedre bilder eller et bedre liv.
I «Kamerakuren – Slik du takler øyeblikket, takler du alt» presenterer Færø 55 praktiske og mentale oppgaver der du på en leken måte kan trene på viktige mestringsteknikker.

Fotografi, som livet generelt, handler om tilstedeværelse, handlekraft og refleksjonsevne. Det gjelder å være oppmerksom på og gripe øyeblikket. Nøkkelord for Kamerakurens oppgaver er balanse og ro, ansvar og aksept, lek og livglede, selvtillit og sjenerøsitet, vågemot og viljestyrke, framgang gjennom små skritt og store sprang.

Kamerakuren handler ikke om innstillingene i kameraet, for de viktigste innstillingene sitter i hodet! Når disse er på plass kan vi få til det vi vil – i bilder og i liv. Å fotografere tilfredstiller vårt urgamle nervesystem som er utviklet for å leke, jakte, samle og skape.
Du trenger imidlertid ikke være dårlig eller syk for å ha utbytte av Kamerakuren. Vi kan alle bli bedre!

kONTAKPERONER:         Eli Renate Tlf: 41550891
                                           Anngunn    Tlf: 99296343

Foredrag: "Kamerakuren"

Velkommen til et spennende foredrag med lege, fotograf og forfatter, Torkil Færø, som har skrevet boka "Kamerakuren" Dette er et tema som er veldig aktuelt for mange i turgruppen Fotoglede! ...

Kontaktinformasjon: