Familieleir på Mårbu turisthytte

Fellestur, Fottur, Turisthytte, Familieleir, Familietur, Sommertur, Sommerfjell
DNT Drammen og Omegn, Mårbu Turisthytte
Hardangervidda (se kart)

Sammen skal vi utforske den barnevennlige naturen rundt hytta.
Vi skal leke, klatre, orientere, gå på tur, kose med dyra, spille spill og ball, ha konkurranser og kose oss rundt bålet.
Kanskje noen har lyst å starte dagen med et friskt morgenbad, prøve fiskelykken eller ri på hest!?

Det blir varme senger innendørs og herlig mat servert på hytta. Ønsker noen å sove i telt eller under åpen himmel, er det mulighet for det.

Vi har hele hytta for oss selv siden turistsesongen ikke er helt igang, men da må vi gi vertskapet en hjelpende hånd med litt småoppgaver som å dekke på/av bord o.l..

Mårbu turisthytte er en av våre betjente hytter. Den ligger i Telemark, innerst ved Mårvann på Hardangervidda.
Det blir felles båttransport fra Synken til og fra hytta, så ingen lang fottur til å starte eller slutte med - om ikke man vil det selv.
Det er ca 20 km å gå fra Synken eller Kalhovd.

Oppmøte på Synken i god tid før båten går. Her er det parkering mot betaling - kr. 50/døgn, så ta med kontanter!

For å komme til Synken kjører man forbi Kalhovd turisthytte, Telemark. Man kjører inn til Kalhovd ved Atrå i enden av Tinnsjøen.
Det er bom på vei inn til Kalhovd, der kan man betale med kort.
Ønsker man å benytte offentlig transport, kan man ta buss til Rjukan og taxi derfra.

Det blir turledere fra DNT Drammen og Omegn med på hele turen.

Pris medlem          : voksen kr. 2.900,-/ungdom (13-18 år) kr. 2.100,-/barn (2 - 12 år) kr. 1.450,-
Pris ikke-medlem  : voksen kr. 3.400,-/ungdom (13-18 år) kr. 2.600,-/barn (2 - 12 år) kr. 1.700,-
Barn under 2 år, som sover i foreldres seng eller i medbrakt reiseseng, deltar gratis.

Prisen inkluderer båttransport t/r, 3 overnattinger, frokost, nistepakke og middag 3 dager, aktiviteter og turledelse.
Alle familier blir innlosjert på egne rom, men man må beregne å ligge på madrass på gulvet.

Mer informasjon vil bli sendt til deltakerne nærmere leiren.

Bli med og skap familieminner for livet!

Familieleir på Mårbu turisthytte

Vi kan i år igjen invitere til den populære familieleiren på Mårbu turisthytte på Hardangervidda.  Sammen skal vi utforske den barnevennlige naturen rundt hytta. Vi skal leke, klatre, orientere, gå ...