Topp7Turen - Topp3Turen 2020 - NY DATO

TOPP3TUREN/TOPP7TUREN ER UTSATT TIL LØRDAG 19. SEPTEMBER


***Melding om koronaviruset /COVID-19:
DNT Drammen og Omegn har bestemt seg for å flytte arrangementetet til laurdag 19. september 2020. Alle som allerede har kjøpt billett til arrangementet 6. juni vil få tilbod om pengane attende, eller om å få overført billetten til 19. september. Vi jobber nå med praktiske måtar å gjennomføre dette på.
Vi i DNTD følger anbefalingene som gjelder fra Folkehelseinstituttet og Drammen kommune. Vi vil holde dere oppdatert om hva som skjer med Topp7turen via vår nettside og sosiale medier. Dere som allerede har kjøpt billett vil få informasjon på mail med oppdatert informasjon når vi har dette klart.


Tar du utfordringen? 

Vi satser på stor stemning ute i marka og ikke minst på torget når deltakerne kommer i mål!

Topp7turen vil som tidligere år start på Bjørkedokk i Krokstadelva, for å gå gjennom Finnemarka og tilbake til Bragernes torg i Drammen. På veien klatrer man innom Knabben, Solbergvarden, Lokkeråsen, Hoggskollen, Tverråsen, Skimten og Varden.
Løypa er på ca 26km. 

Det blir også mulighet for å starte på Eiksetra og gå Topp3Turen. Denne turen går innom Tverråsen, Skimten og Varden, før den også ender på Bragernes torg i Drammen, og er ca 15km. 

Påmelding åpner 1. februar!

For spørsmål om arrangementet, send oss mail på topp7turen@dntdrammen.no.

Husk at vi kjører gratis ukentlige treningsturer i forkant av Toppturen med DNT AkTiv. Oppstart  er etter påske. 

Besøk heimesida til Topp7turen her: www.topp7turen.no 

Topp7Turen - Topp3Turen 2020 - NY DATO

TOPP3TUREN/TOPP7TUREN ER UTSATT TIL LØRDAG 19. SEPTEMBER ***Melding om koronaviruset /COVID-19: DNT Drammen og Omegn har bestemt seg for å flytte arrangementetet til laurdag 19. september 2020. Alle som allerede ...

Kontaktinformasjon: