Trugetur til Selsli og Selslinatten

26. januar
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Trugetur, Truger
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)

Nytt år betyr ny tradisjonell trugetur i DNT fjellsport Drammen !

Vi lar trugene føre oss til Selsli ved Kongsberg - en sjarmerende ubetjent DNT hytte. Den ligger tiltalende til i ett idyllisk fjellområde i nærheten av Knutefjell.
Like nord-vest for hytta ligger områdets høyeste topp Selslinatten på 810 moh.
Der venter en praktfull utsikt til alle kanter mot bl.a. Gaustatoppen, Store-Ble, Jonsknuten og Skrim.

Vi håper på å få like praktfulle forhold som for noen år siden da vi tok turen hit.

Praktisk info:

Avreise fra Drammen lørdag 25.januar kl. 9.00.
Samkjøring avtales etter påmelding.
Fra parkering ved Løkkja i Jondalen går vi 4 km langs traseen for sommerstien til hytta.

Det blir en del stigning opp, rundt 370 høydemeter, før vi er framme. Så gode og varme vil vi bli !

Turen opp på Selslinatten fra hytta tar vi på søndag - tur-retur på ca 2 timer+.

Utstyr:
Ta med truger, skistaver, lakenpose (ev sovepose), gamasjer, hodelykt og ellers varme vinterklær og skift.

DNT Drammen disponerer truger som vi låner med oss, men det er flott om du har truger selv også. Meld ifra ved påmelding om egne truger disponeres.

Mat:
Vi lager felles middag lørdag kveld, turkoordinatorer handler inn. Forøvrig selvhushold.

Overnatting:
Overnatting på ubetjent hytte etter vanlig DNT sats.
Utgifter for felles middag og transport deles mellom deltakerne på turen.
Bilsatsen er 3,5 kr per km fordelt på alle i en bil.

Kart: Blefjell 1:100 000 (2010) fra Cappelen Damm

Gradering : 3 staver

Turkoordinatorer: Øystein Noraberg (905 74 616) og Hilde Grindem (911 10 362)

Påmeldingsfrist: 18.1.2020