Fjelltur på Høvringen i Rondane

Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Fjelltur, Dagsturer, Fastopphold
Rondane (se kart)

Fjelltur på Høvringen i vakre Rondane. Høvringen ligger på et platå like over tregrensen, 980 m.o.h, ved inngangen til Rondane Nasjonalpark, og danner dermed et naturlig utgangspunkt for turer i alle himmelretninger. Her kan du senke skuldrene og ta imot Rondanes mektige landskap. La deg inspirere av naturen, og benytt deg av de mange turmulighetene!

På denne turen bor vi på Høvringen Høyfjellshotell som er kjent for sin tradisjonsrike mat og hyggelige peisestuer. Det blir dagsturer med turledere i det flotte landskapet.
Etter turen kan det kanskje friste med litt tid i hotellets badstue, eller bare slappe av i peisestuen, evt.med en bok fra de rikholdige bokhyllene.

REISE:
Mandag 17. august: Oppmøte kl. 07.30 på Drammen stasjon. Avreise med tog fra Drammen kl. 07.57. Togbytte på Lillehammer. (Ankomst Otta kl. 13.27.) Minibuss fra Otta til Høvringen.
Torsdag 20. august: Avreise med minibuss fra Høvringen kl. 17.30.Tog fra Otta kl. 18.38. Ankomst Drammen kl. 23.02..

Ta med to matpakker for reisen 17. august.

Pris: kr. 4000/4400 (DNT-medlem / ikke-medlem).
Prisen inkluderer turledelse, reise med tog og minibuss Drammen – Høvringen t/r, overnatting i delt dobbeltrom fra 17. august til 20. august, alle måltider fra og med middag 17. august til og med lunsj (matpakke) 20. august.

Det er frokostbuffé med muligheter for å smøre nistepakke og fylle opp termosen,
middag på kvelden.

Tillegg for enkeltrom er kr. 500,- Ved ønske om enkeltrom, kontakt DNTDs kontor. Tillegget betales til hotellet ved utsjekk.

Betaling for turen skjer ved påmelding.

Minimum antall deltakere er 8, og maksimum er 14.

Turledere: Margrete Olaussen og Hedvig Oppedal.

Fjelltur på Høvringen i Rondane

Turledere: