Månedstur Desember - Badstuetur for studenter

Fellestur

Dato
3. desember 2019 kl. 17:00 - 19:00
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bad
Arrangør
DNT Drammen og Omegn
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I studieåret 2019/2020 arrangerer vi studetturer kvar månad. i desember feirer vi eksamenstid med eit ein tur til Kok. Her kan opp til 14 studenter varme seg i badstua som ligg i og flyt i Drammeselva, rett under ypsilon. Grunna begrensa med plasser ber vi deg melde deg på via linker i høyre kolonne. Alt er gratis for studentene i Drammen. 
Ved ankomst blir dere tatt imot av en trivelig badstumester med livredningskurs i vann. Badstumester gir en liten introduksjon til båten og dens sauna, sørger for ved og vann, og er ellers behjelpelig og tilstede for deres sikkerhet.
Møt opp litt før 17.00. Badstua ligger på ein båt/flytebrygge, og vil forlate kaien kl 17.00. Den kommer tilbake kl 19.00 

Ta med
- Badetøy
- Et håndkle, helst to
- Pose til vått badetøy
- Drikkevann

Dere må gjerne ta med snacks eller lett mat om ønskelig. Dette kan nytes i forrommet, men av hygieniske årsaker er ikke mat i badstuen tillatt. Unngå drikke med sterke fargestoffer, slik som f.eks Cola, da dette setter merker på treverket. Trygghet er viktig, og bedstuemestern tar vi ikke imot berusede folk på båten.

Det er et romslig omkledningsrom med oppbevaringsplass til eiendeler, og musikkanlegg med blåtann. Smykker og klokker blir fort varmt mot huden i badstuen, og småting kan lett bli gjenglemt hos oss - legg gjerne dette igjen hjemme. Det finnes dessverre ikke dusj eller toalett på båten.

Badstuen er finsk og meget effektiv, så de fleste som besøker oss tar en dupp i fjorden etter en stund. Dette er selvfølgelig helt frivillig, men har gode helsemessige og kroppslige fordeler.

Ønsker du å tagge oss i bilder i sosiale medier, setter vi stor pris på det. Du finner oss som @DntDrammen, @DntungDrammen og @kokdrammen både på Instagram og Facebook. Badstumestere er flinke fotografer og hjelper deg gjerne med å få det perfekte bildet.

Inviter gjerne med dine studievenner

Månedstur Desember - Badstuetur for studenter

I studieåret 2019/2020 arrangerer vi studetturer kvar månad. i desember feirer vi eksamenstid med eit ein tur til Kok. Her kan opp til 14 studenter varme seg i badstua som ...

Kontaktinformasjon: