Turtirsdag Tjernhopping med DNT Ung Drammen (13-30 år)

Fellestur

Dato
26. mai kl. 17:00 - 20:00
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dntung, Turtirsdag
Arrangører
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

***Melding om koronaviruset /COVID-19: Det blir Turtirsdag 26.05. Vi oppfordrerer alle til å holde minst 1 (helt 2) meter avstand, bruke antibac og holde seg heime om du har hatt influensa-lignende symtomer i det siste. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Velkommen til en tur for tøffingene, eller i hvert fall alle dere som liker å oppholde dere i eller ved vannet. På denne eksotiske turen starter vi på Bragernes Torg i Drammen og går en runde i bragernesåsen og prøver å få en dukkert i så mange vann som mulig. Vi holder oss bynært på hele turen, i ekte tirsdagsturstil, med fokus på lav terskel og det å kose seg utendørs. 

Vi starter turen på torget klokka 17.00 og starter med bakkene opp til klopptjern før turen går videre gjennom Hamborgstrømskogen. Vi håper på å være tilbake før klokka 20:00. Ta med badetøy, håndkle og en varm jakke eller genser, så skal vi stille opp med noe varmt til koppen. 

Bli med på årets mest “inspo” tur!

Turtirsdag Tjernhopping med DNT Ung Drammen (13-30 år)

***Melding om koronaviruset /COVID-19: Det blir Turtirsdag 26.05. Vi oppfordrerer alle til å holde minst 1 (helt 2) meter avstand, bruke antibac og holde seg heime om du har hatt influensa-lignende ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ida Camilla Christensen
  • Mathias Rognebakke
  • Sigbjørn Bøtun