Turtirsdag klatring inne (13-30 år)

Fellestur

Dato
28. april kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Aktivitet Klatring, Dntung, Inne-Klatring
Arrangør
DNT Drammen og Omegn
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du nysgjerrig på og lyst til å prøve å klatre? Vi møtes på Klatreverket (Tollbugata 115) for å klatre litt sammen. Vi stiller med folk som har sertifisering og som kan sikre. Du trenger derfor ingen forkunnskaper. Inngang: 125kr. Utstyr kan lånes. NB: klatresko må leies av klatreverket.

Oppmøte: 18.00 i resepsjonen på Klatreverket Drammen

Om TurTirsdag:
Turtirsdag blir arrangert siste tirsdagen siste tirsdagen i hver måned. Oppmøte er alltid klokken 18.00. Turen tar 2-3 timer og er en gyllen anledning til å bli kjent med DNT Ung sitt tilbud, medlemmer, turledere og turmuligheter i området. Dette er en flott tur for deg som vil ha en hverdagstur i nærmiljøet eller bli kjent med andre turinteresserte mennesker. Turtirsdagene stiller er et lavterskeltilbud som krever lite utstyr eller erfaring. Kom alene eller sammen med venner. Turen er gratis for alle, og åpent for deg mellom 13 og 30 år.

Se etter person med DNT-logo

Turleder: Ole Andre

Turtirsdag klatring inne (13-30 år)

Er du nysgjerrig på og lyst til å prøve å klatre? Vi møtes på Klatreverket (Tollbugata 115) for å klatre litt sammen. Vi stiller med folk som har sertifisering og ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ole André Skonnord