Avlyst Turtirsdag med DNT Ung Drammen: Båltur til Haukås (13-30 år)

Fellestur

Dato
31. mars kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bål, Bålmat, Sosialt, Dntungdom
Arrangører
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. avlyst grunna Korona-situasjonen

Er du nyskjerrig på DNT Ung? Ønsker du å bli kjent med andre turinteresserte ungdommer i Drammes-området? kanskje ønsker du å oppdage nye tursteder, eller kanskje du trenger litt ekstra drahjelp for å komme deg over dørstokkmila? Bli med på Turtirsdag!

Tirsdagsturen i mars går til Haukås hvor det blir tent opp bål. Du kan ta med deg hva du selv vil grille, kanskje vil du ta med middagen ut? Vi tar med litt dessert, banan og sjokolade, og litt popcorn som vi kan poppe på bålet.

Oppmøte ved Bernås på Konnerud kl. 18:00. Se etter en person i rød turlederjakke. Herifra går vi til forts (ikke ski) i en "labbeløype" til Haukåsutsikten. 
Det er mulig ta bussene 22 og 24
Turen er mellom 1 og 2 km hver vei, så vi har god tid til å nyte en fantastisk utsikt over Drammen foran bålet. 

 

Turtirsdag blir arrangert siste tirsdagen siste tirsdagen i hver måned. Oppmøte klokken 18.00. Turen tar 2-3 timer og er en gyllen anledning til å bli kjent med DNT Ung sitt tilbud, medlemmer, turledere eller turmuligheter i området. Dette er en flott tur for deg som vil ha en hverdagstur i nærmiljøet eller bli kjent med andre turinteresserte mennesker. Turtirsdagene stiller er et lavterskeltilbud som krever lite utstyr eller erfaring. Kom alene eller sammen med venner. Turen er gratis for alle, og åpent for deg mellom 13 og 30 år.
Ta kontakt med Sigbjørn på mail: sigbjorn@dntdrammen.no for spørsmål om turtirsdager eller andre Ung-tilbud.  

Turtirsdag med DNT Ung Drammen: Båltur til Haukås (13-30 år)

Er du nyskjerrig på DNT Ung? Ønsker du å bli kjent med andre turinteresserte ungdommer i Drammes-området? kanskje ønsker du å oppdage nye tursteder, eller kanskje du trenger litt ekstra ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ida Camilla Christensen
  • Nouara Rezkallah