Nærturlederkurs

13. november kl. 17:00 - 21:28
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)

Har du lyst til å bli nærturleder?

Bli med på et praktisk kveldskurs og få mer kunnskap og øvelse i nærturledelse.

Nærturlederkurset er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede dagsturer i nærområder av der folk bor. Det er fokus på turlederrollen, turkunnskap og sikkerhet og ansvar.

Kurset foregår utendørs, men ved dårlig vær vil deler av kurset gjennomføres inne på Hamborgstrømpaviljongen.
Ta på varme klær, og gjerne en ekstra genser i sekken, litt mat og drikke. Husk hodelykt

Tid og sted:
Møtes kl 17.00 på parkeringsplassen på Neperudjordet
Avsluttes sammen sted ca kl 21.00

Pris:
NOK 100.- for DNT-medlemmer
Kr 200,- ikke-medlem i DNT

Kursholder er Silje Maurtveten og Thea Hajum Utvik

Nærturlederkurs

Har du lyst til å bli nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen?  Bli med på et praktisk kveldskurs og få mer kunnskap ...

Turleder:

• Silje Maurtveten