UT på tur Røyken og Hurum

30. oktober kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Nærtur,

Høvikvollen: Tur inn til Teigen og Bårsrudtjern og marka omkring; ca. 7 km. Middels krevende tur.

Turledere: Berit Noreng (974 13 324); Knut; Bjørn.
Oppmøte:
Røykenbadet kl. 10:00, eller P-plass på Høvikvollen kl. 10:20 .

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr: Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.