UT på tur Røyken og Hurum

16. oktober kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100

Tur i Kjekstadmarka: Tur fra Vesledammen over Svartvannsåsen til Milorghytte og Blåfjell;  9 km. Middels krevende tur med noen krevende partier.

Turledere: Per Kjus (915 85 268); Campbell; Gjertrud; Olav.

Oppmøte: Øvre parkeringsplassen på Røykenbadet kl. 10:00, eller på P-plass ved Vesledammen kl. 10:15.

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr: Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.