UT på tur Røyken og Hurum

25. september kl. 10:00
Fellestur, , Aktivi100, Nærtur, Fottur
Dette arrangementet har allerede startet!

Fottur Semsporten - Korsgårdskollen mot Lille Sandungen - Korsgårdskollen øst - Semsporten; ca. 8 km. Middels krevende. Turledere: Alfred Strøm (951 31 518); Odd.

Oppmøte: Ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua kl. 10:00.

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr: Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.