UT på tur Røyken og Hurum

28. august kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Nærtur,

Vi starter fra Semsporten, går til Stikkvannskollen, går sørover gjennom Vestre Askedal til Seterpytten, derfra inn i Østre Askedal, og så opp på Stikkvannsåsen og tilbake til Semsporten.

Dette er en krevende tur, spesielt krevende er stigningen fra Østre Askedal og opp på Stikkvannsåsen. Vi må regne med våte partier her også, men de er overkommelige.

Turen kan ta 5-6 timer.

Turledere: Odd Lund (975 35 734); Alfred;

Oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua kl. 10.00.

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr: Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.