UT på tur Røyken og Hurum

21. august kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Nærtur,

Tur Kyststien - Slemmestad retning Vollen med pause for mat og drikke og deretter retur; ca. 8 km.

Turledere: Randi Kristiansen (414 25 034); Gjertrud; Bjørn.
Oppmøte: Øvre parkeringsplassen ved Røykenbadet kl. 10:00, eller pendler P-plass ved

Sekkefabrikken kl. 10:20.

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr: Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.