Finn fotogleden! - utsatt

27. mai kl. 17:30 - 21:30
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte, Funksjonshemmede
Kurs, Temakurs, Fotokurs
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)

FINN FOTOGLEDEN- fotokurs med Anngunn F. Dårflot

Dato:    Tirsdag 27. mai 2019  kl 17.30 – 21.30

Hvor:    Friluftslivets hus/ DNT Drammen sine lokaler  i Gågata

Hvem:  Nybegynnere som har speilreflekskamera eller kompaktkamera

Dette blir et inspirasjonskurs i å finne gleden ved å fotografere.
Hvordan bruke fotografering for å oppnå mer glede og ro i hverdagen?
Her vil kursholder ta utgangspunkt i egne erfaringer.
Vi skal også lære om grunnleggende elementer ved fotografering med kamera uten å bruke full auto.
Temaer vi kommer innom er bruk av: blender, lukker, iso og hvitbalanse.

Vi går ikke i dybden i forhold til det tekniske, men lærer hvordan vi skal bruke disse innstillingene, og prøver ut med noen praktiske oppgaver, og ved å vise eksempler. Det blir også litt gjennomgang av forskjellige typer objektiv, og hva de brukes til.
Andre temaer er bildekomposisjon, fotografering innendørs ved å bruke naturlig lys, landskapsfotografering, nærfotografering (makrofoto) og litt om portrettfotografering.

Dette er et kurs for nybegynnere, eller andre som har lyst til å oppfriske litt kunnskap, eller hvis man har lyst på litt inspirasjon.
Dette kurset vil være midt i blinken hvis du allerede er deltager i turgruppa "Fotoglede, eller hvis du tenker å begynne der. Da vil det være muligheter til å prøve ut mer i praksis på disse turene, og muligheter for litt veiledning, da kurholder er en av lederne i denne gruppa.

VELKOMMEN TIL FOTOKURS!

Finn fotogleden! - utsatt

FINN FOTOGLEDEN- fotokurs med Anngunn F. Dårflot Dato:    Tirsdag 27. mai 2019  kl 17.30 – 21.30 Hvor:    Friluftslivets hus/ DNT Drammen sine lokaler  i Gågata Hvem:  Nybegynnere som har ...