Bretur på Smørstabbsbreen

Fjellsportinteresserte
DNT Drammen og Omegn, DNT fjellsport
Jotunheimen (se kart)

Vi utforsker Smørstabbsbreen ved Krossbu fra 1-4. august. Vi møtes på ettermiddagen torsdag 1. august møtes kl. 17.00 på Krossbu Turiststasjon. Det vil da bli informasjon om de kommende dagene og opplæring i knuter og taulag. Fredag og lørdag bruker vi på breen. Søndag frem til kl. 13.00 vil vi utforske og se nærmere på områdets særegne geologi.

Vi bor i telt på teltplassen ved Krossbu. Hver enkelt deltaker står selv for mat til alle dagene, samt transport til og fra. Det er mulig å reise kollektivt med buss til Krossbu.

Kursleder tar kontakt og gir informasjon om oppmøtested innen ca 10 dager innen kursstart.

PRAKTISK INFORMASJON

Turstart

Torsdag 1. august kl 17.00

Turslutt

Søndag 4. august ca. kl. 13.00

Du må selv ordne med transport til kursstedet.

Kost og losji

Deltakerne betaler selv maten de trenger til alle måltider. Vi bor i telt ved Krossbu Turiststasjon.

Personlig breutstyr

Hjelm, stegjern, klatresele, 2 klemknuteslynger, 1 båndslynge 120cm, 1 båndslynge 60 cm, 1 skrukarabin isøks, 1 isskrue, telt, sovepose, liggeunderlag + DNT sin pakkeliste for  sommer.

Leie av utstyr

Breutstyr kan leies. Pris for komplett pakke er kr 300,- for kurset. Hvis du trenger å leie utstyr må du melde fra om dette ved påmelding.

Kart

Sjekk UT.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i Turbutikken vår i gågata.

KONTAKINFORMASJON, BOOKING OG VILKÅR
Har du spørsmål angående kurset, kart eller utstyr, anbefaler vi deg å ta kontakt med Silje Maurtveten på styreleder.ung@dntdrammen.no

Ikke-medlemstillegg er kr 300,-. Ønsker du å melde deg inn i DNT kan det kan ordnes via følgende link: Bli medlem i DNT

Når du melder deg på dette kurset bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer. Se også viktig informasjon sommer og generell informasjon

Fjellsportaktiviteter innebærer en viss risiko for liv og helse. Vi gjør oppmerksom på at deltakelse på DNT Fjellsport Drammens arrangementer skjer på deltakernes eget ansvar, ref. DNT Drammen og Omegns generelle vilkår pkt. nr. 6, samt pkt. nr. 11 om deltakernes ansvar.

Bretur på Smørstabbsbreen

Turleder: