Oppstart FTU- Drammen . Friluftsliv for utvikllingshemmede

Fellestur

Dato
20. mai kl. 18:00 - 21:34
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Arrangør
DNT Drammen og Omegn
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til aktivitetskvelder tilrettelagt for personer

med utviklingshemming og deres familier og støtteapparat

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede ønsker å skape et tilbud for utviklingshemmede, deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for alle funksjonsnivåer, ønsker DNT å skape en felles arena for å ha det gøy sammen. 

På aktivitetskveldene blir det aktiviteter og naturopplevelser for voksne, barn og ungdom. Vi fokuserer på sosialt samvær og gleden i natur og friluftsliv. I første omgang vil vårt tilholdssted være Hamborgstrømpaviljongen. Vi arrangerer turene annen hver mandag.

Alle kan være med uansett funksjonsnedsettelser. Vi har forskjellig vanskelighetsgrad på turene og aktivitetene. Alle kveldene avsluttes med enkel matservering. Vi vil gjerne at deltakerne har med venner og familie. Det vil bli tilrettelagt aktiviteter for alle.

Det er med turledere fra DNT Drammen og Omegn som tar seg av organisering av aktiviteter og bevertning. Vi er avhengig av at deltakerne kommer med ledsagere. Oppmøte på parkeringsplassen på Neperudjordet/Sturlahuset kl 18.00.


Vi går sammen inn til Hamborgstrømpaviljongen hvor det er aktivitet og etter aktiviteten spiser vi sammen. Det er ca 600 meter å gå på grusvei fra parkeringen til hytta.

Ha på klær det er godt å bevege seg i og gode sko til å gå ute i.

Sted: Hamborgstrømpaviljongen (hver 14.dag)

6.mai, 20.mai, 3.juni og 17.juni

Hamborgstrømpaviljongen er en DNT hytte hvor det er kjøkken og sitteplasser.
Det er ikke overnattingsmuligheter inne på hytta.
Det er eget toalettbygg med utedo og det er vann i pumpe ute.

Velkommen!

 

Oppstart FTU- Drammen . Friluftsliv for utvikllingshemmede

Velkommen til aktivitetskvelder tilrettelagt for personer med utviklingshemming og deres familier og støtteapparat Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede ønsker å skape et tilbud for utviklingshemmede, deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom ...

Kontaktinformasjon: