Hardangervidda - tur for Vestre Viken

23. august kl. 13:00
25. august
Hardangervidda (se kart)

Denne turen er forbeholdt medlemmer i velferdsforeningen Vestre Viken.

Avreise fredag 23.august kl 13 fra Drammen med buss.
Buss til Solheimstulen Turisthytte i Jønndalen. Middag og overnatting.

Lørdag 24.august:
Etter en deilig frokost og smurt nistepakke setter vi turen mot Mårbu Turisthytte.
Turen er ca 16 kilometer og vi har god tid til å nyte naturen og ta oss lunsj pause og hvilepauser.
På Mårbu tar vertskapet Oda og Svein Arne oss godt imot med 3 rettes middag av lokale råvarer.
her vil vi innlosjeres i 4 og 6 mannsrom.

Søndag 25.august:
Frokost og niste før turen går fra Mårbu retning mot Kalhovd Turisthytte. Før vi når hytta tar vi av til Synken ( Parkering) hvor vi tar buss retur til Drammen.

Turleder vil være Victoria Prøitz,  Kaja Varden og Christine Hægstad.

Prisen inkluderer buss , overnatting med fullpensjon på Solheimstulen fra middag fredag kveld til frokost og smøring av matpakke lørdag morgen, overnatting med fullpensjon på Mårbu, samt turledere fra DNT.

Pakkeliste for sommertur så anbefaler vi å følge denne

Tranger du tips og råd til turen, kart og/eller utstyr er du velkommen til å kontakte Tursenteret til DNT Drammen og Omegn. Du finner de i Gågata i Drammen sentrum.
Åpningstider man-fre 10-17, torsd til 18. Lørdag 10-15
Tlf: 32 25 51 40  mail:  butikk@dntdrammen.no

Hardangervidda - tur for Vestre Viken

Denne turen er forbeholdt medlemmer i velferdsforeningen Vestre Viken. Vi inviterer til 3 dagers tur på vakre Hardangervidda og besøk på de betjente DNT hyttene Solheimstule og Mårbu. Avreise fredag ...