BaseCamp, 13-16 år, Hemsedal 2019

24. juni kl. 08:00
28. juni
Arrangement, , Aktivitet Kanopadling, Basecamp, Aktivitet Topptur, Alpinklatring
Arrangører
DNT Drammen og Omegn, Den Norske Turistforening , Kongsberg og Omegns Turistforening

DNT ung Drammen inviterer til BaseCamp i Hemsedal 24-28. juni  2019.

BaseCamp er for deg som har gått i 8.trinn 9.trinn og 10.trinn i 2018/2019.

Campens base vil være rett ved Skogshorn og Ulsåk i Hemsedal.

Vi bor i telt og lavvo, samt har et stort samlingstelt til bespisning og sosialt samvær.
Mat lages på grill og et transportabelt kjøkken, og alle deltakere må regne med å være med å lage mat til fellesskapet.

Vi lager til gode toalettforhold med festivaltoaletter.
Vasking og bading i egne områder.

Aktiviteter vil være klatring, kanopadling, fiske og toppturer til eks.Nibbi, Skogshorn og Såta.

Mandag 24.juni: Buss fra Drammen.
Mandag til torsdag er dagene fylt med ulike friluftsaktiviteter.
Fredag 28. Juni: rigges campen ned etter frokost og bussen kjører tilbake til Drammen.

Du må ha klær og skotøy til fjellet sommerstid, det kan være kaldt på natten og morgenen, samt varmt på dagen.
Sovepose og liggeunderlag, sekk og spiseutstyr må du ha med.
Mer informasjon og pakkeliste sendes til de påmeldte når  og informasjonsmøte onsdag 5. Juni  18.00 på Friluftslivets hus i Drammen sentrum.

Har du lyst på en flott start på sommerferien med minner for livet og HELT EKTE opplevelser? Meld deg på!

Følg med på DNTung på Facebook!

Alder: 13-16 år

Pris: 2000,- for medlemmer / 2300,- for ikke medlemmer.

Prisen inkluderer transport t/r Drammen, mat, overnatting og alle aktiviteter.

Antall deltakere: min. 15 / maks. 40

Påmeldingsfrist: 30. mai 2019

For spørsmål kontakt: ung@dntdrammen.no eller ring Administrasjonen DNT Drammen og Omegn: 32 25 51 40.

BaseCamp, 13-16 år, Hemsedal 2019

DNT ung Drammen inviterer til BaseCamp i Hemsedal 24-28. juni  2019. BaseCamp er for deg som har gått i 8.trinn 9.trinn og 10.trinn i 2018/2019. Campens base vil være rett ved ...

Turleder:

• Silje Maurtveten