Gøy på vannet

12. juni kl. 18:00 - 21:00
Voksne, Ungdom, Seniorer

Gyldenløve Kajakklubb - Treningskveld

Denne onsdagen arrangerer vi en "Gøy På Vannet" treningskveld ved Bragernes Strand. Målsettingen er å heve medlemmenes kompetanse og legge til rette for trygge naturopplevelser på vannet.

Denne treningskvelden passer for alle med våttkort eller tilsvarende, både de som ikke har så mye erfaring og de som har padlet en stund. Har du tatt et introduksjonskurs er dette en super mulighet til å lære nye ting, få veiledning og til bli tryggere på vannet. Vi trener på kamerat-, egenredning og andre teknikker deltakerne har lyst til å finslipe eller prøve.

Kvelden blir ledet av NPF aktivitetsledere og instruktører med assistanse fra klubbens turledere.

Ta med deg litt mat og drikke.

Kle deg etter årstiden, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det. Ta alltid med noen varme klær.

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben.

Sjøboden åpner klokken 1715.

Målsettingen er at alle skal være på vannet 1800.

Vi padler i samlet gruppe fra Gyldenløve Brygge over til Bragernes Strand.

Skulle det bli for høy vannføring i elva, tar vi hengeren og finner et annet egnet sted.

Her kan du følge vannstanden i elva: NVE Målestasjon ved Mjøndalen bru

Dette blir gøy.