Onsdagspadling - 3

24. april kl. 18:00 - 21:00
Voksne, Ungdom, Seniorer

Gyldenløve Kajakklubb

Vi lærer å padle med grønlandsåra

Denne kvelden drar vi til Fiskumvannet hvor Anders Thygesen vil vise hvordan man padler med grønlandsåra, kombinert med en liten rundtur på vannet.

Anders Thygesen driver Kajakkspesialisten. Hos han kan du gå på kurs og lage din egen åre, men også din egen eskimokajakk på tradisjonelt vis.

Totalt har 51 av medlemmene i Gyldenløve Kajakklubb vært på kurs og laget sin egen grønlandsåre hos Anders i Vestfossen. I en hverdag hvor det meste kan kjøpes er det en fin opplevelse å gjøre det.

Turleder/e: Anders Thygesen og Jens Petter Ørjansen

Vi legger ut ved Sundhaugen og målet er at alle skal være på vannet klokken 1800. Er det behov for det bruker vi klubbens kajakkhenger til transport.

TRYKK HER for kart over området

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben.

Kle deg etter årstiden og turen du skal være med på, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det. Ta alltid med noen varme klær og litt mat og varm drikke.

Dine ferdigheter og ditt utstyr

Deltakerne på turen må ha våttkort og være 16 år eller eldre. Du må være i fysisk form til å kunne gjennomføre distansen og turen.

Vi ønsker at alle skal ha trygge og gode opplevelse på vannet og oppfordrer alle til å se gjennom turinformasjonen dere finner på websidene våre. Følg disse lenkene: Gyldenløve Kajakklubb og Turprogram 2019.