Skitur med familien ved Eiksetra og Garsjø

Dette arrangementet er over!

Er du hjemme  første helgen i skolens vinterferie så er du velkommen til en flott skitur i området rundt Eiksetra Turisthytte i Lier.

Vi oppfordrer alle til å ta bussen som vi skal sette opp fra Bragernestorg kl. 10.15. og Lierbyen bussstasjon kl. 10:30. Vi er tilbake i Drammen senest kl. 15:30.Bussen er gratis men du må melde deg på for å reservere plass. Har du problemer med å melde deg på kan du sende e-post til
havva@dntdrammen.no og gi beskjed om hvor mange dere er.OBS! Kommer du til Eiksetra med egen bil trenger du ikke melde deg på.  Da møter du opp kl.11.00 ved kafeteriaen til Eiksetra Turisthytte.

De som har lyst til å gå på flatt underlag går i løypene på Garsjøvannet, passer for de minste barna og nybegynnere.

De som har lyst til å en tur med litt motbakker og morsommer utforkjøringer blir med i skiløypene innover i skogen, passer for de som har litt erfaring.
Begge turer har med ansvarlig turleder.

Etter at vi er ferdige med å gå på ski kan vi ake i bakken og grille, spise deilige vafler i kafeteriaen eller leke.

Turledere: Sigrid Dyrnes, Havva Ince, Ana Stine Johnsen, Atle Solheim.

Om du lurer på noe så er du velkommen til å ta kontakt med Turlederne,Tursenteret eller administajsonen til DNT Drammen og Omegn.
Tlf: 32 25 51 40

Velkommen med på skitur i nydelige omgivelser!

 

 

 

Skitur med familien ved Eiksetra og Garsjø

Er du hjemme  første helgen i skolens vinterferie så er du velkommen til en flott skitur i området rundt Eiksetra Turisthytte i Lier. Vi oppfordrer alle til å ta bussen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Havva Ince
  • Sigrid Dyrnes