Toppturhelg i Hemsedal med DNT Fjellsport Drammen

10. mars
Voksne, Fjellsportinteresserte
DNT Drammen og Omegn, DNT Fjellsport Drammen

Hemsedal har et bredt spekter av topper å ta av, og hvilke topper som skal bestiges detaljplanlegges kvelden i forveien.

Det gjelder å utnytte de gjeldende vær og føreforholdene best mulig for å sikre den beste skiopplevelsen!

Turen går opp og ned over mange høydemeter, så god fysisk form og randonee/telemarkutstyr anbefales.

Reise med privatbiler, hvem som kjører koordineres av turkordinator. Har du anledning til å kjøre si i fra. Avreise/oppmøte i Drammen ca kl 17.00. Reisetid ca 3 timer.

Overnatting i Klubbhus med rom, kjøkken oppholdsrom og dusj.
Deltakerne lager felles middag på lørdag, turkoordinatorer handler inn til dette.

Frokost/niste medbringes av den enkelte ut fra eget ønske.
Er det spesielle behov i forhold til mat, vennligst si i fra så dette kan løses på best mulig måte.

Utstyr:
Randonee/Telemarkutstyr, bekledning til å takle de gjeldende værforholdene, ryggsekk med ekstra klær, nødvendig utstyr og niste, sengetøy inkludert dyne+pute/sovepose, håndklær.
Skredutstyr/øvrig sikkerhetsutstyr for topptur bør medbringes, noe sikkerhetsutstyr vil være felles.

Pris:
Overnatting ca 250,- pr døgn, betales med Vipps/kort på overnattingssted.
Felles mat og eventuelt andre utgifter fordeles på deltakerne. Transport/bilkostnader fordeles etter fjellsportgruppas retningslinjer: 35,- pr. mil pr. bil fordeles på antall i hver bil. Ta med kontanter til utgiftene utenom overnattingen.

Påmelding er bindende i forhold til kostnader til overnatting.

Kart: Hemsedal

Turkoordinator:
Frode Abbedissen, 91152695,
froabb@hotmail.com
Frode Graff, frograff@gmail.com

Toppturhelg i Hemsedal med DNT Fjellsport Drammen

I samarbeid med Hemsedal Turlag, som står for lokal guiding og kunnskap om hvor vi kan finne de beste forholdene, jakter vi topper og flotte nedkjøringer. Hemsedal har et bredt ...

• DNT Fjellsport Drammen

Turleder: