Turtirsdag med DNT Ung Drammen: Båltur til Haukås

Fellestur

Dato
29. januar kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Ung, Nærtur, Bål, Dntdrammen, Dntung, Turkatalog2019
Arrangører
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I tusenvis av år har mennesket samlet seg rundt bålet. Varme, lys, samvær, varm drikke, stillhet og historier. Vi håper du vil være med oss på denne tirsdagen for hygge og kos rundt bålet.Ta en pause i hverdagen og bli med på å bruke tirsdagskvelden foran bålet på Haukåstoppen. Vi møtes ved Bernåsvillaen kl. 18.00. Derfra går turen til Fredholt, videre opp Almedalsveien og gjennom skogen til Haukåstoppen. På Haukåstoppen tenner vi bål og koser oss med litt snacks. Om du har lyst til å ta med middagen ut denne tirsdagen, vil det også være mulighet til å varme den på bålet. Vi stiller med ved. Husk å ta med sitteunderlag. Klær tilpasses etter vær og forhold.

Den enkleste måten å komme dit på er med buss nr 22 eller 24 som går fra Drammen sentrum og gå av på Bernås. Det er også noen få parkeringsplasser der.

 

Turleder: Ole André Skonnord

 

Turtirsdag blir arrangert siste tirsdagen i hver måned. Turen tar 2-3 timer og er en gyllen anledning til å bli kjent med DNT Ung sitt tilbud, medlemmer, turledere eller turmuligheter i området. Dette er en flott tur for deg som vil ha en hverdagstur i nærmiljøet eller bli kjent med andre turinteresserte mennesker. Turtirsdagene er et lavterskeltilbud som stiller små krav til utstyr og ferdigheter. Kom alene eller sammen med venner. Turen er gratis for alle, og åpent for deg mellom 13 og 30 år.
Ta kontakt på mail: ung@dntdrammen.no for spørsmål om turtirsdager eller andre Ung-tilbud.  

Turtirsdag med DNT Ung Drammen: Båltur til Haukås

I tusenvis av år har mennesket samlet seg rundt bålet. Varme, lys, samvær, varm drikke, stillhet og historier. Vi håper du vil være med oss på denne tirsdagen for hygge ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ole André Skonnord
  • Mathias Rognebakke
  • Frode Gulbrandsen Hals