Trugetur til Eriksbu på Blefjell

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Truger
DNT Drammen og Omegn, DNT Fjellsport Drammen
Blefjell og Vegglifjell (se kart)

Bli med DNT Fjellsport Drammen på trugetur til Eriksbu.

Transport:
Avreise fra Drammen (sted kommer) lørdag kl 8.30:
Samkjøring avtales etter påmelding.
Vi kjører til parekringen ved Einarstjønn defifra er det ca 6 kilometer til hytta i slakt oppover-terreng.

Fjellsportgruppa disponerer truger som kan lånes. Disopnerer du egne truger svar gjerne det ved påmelding.
Vi lager felles middag lørdag kveld, turkoordinatoren handler inn.
Forøvrig selvhushold.

Overnatting på ubetjent hytte etter vanlig DNT satser.  Alle betaler selv etter medlem eller ikke-medlem.
Utgifter for felle smiddag og transport deles mellom deltakerne på turen. ( 3.5 kr per km fordelt på alle i bilen)

Ta med lakenpose (evt. sovepose) gamasjer, hodelykt, skistaver og ellers varme vinterklær og skift.
Ta med enkelt førstehjelpsutstyr.

Turkoordinatorer: Øystein Noraberg og Hilde Grindem

Kart og utstyr:
Til denne turen anbefales kartet Blefjell, dette kan du få tak i i Tursenteret til DNT Drammen og Omegn i Gågata/Schwenckegata i Drammen sentrum. Har du behov for tips og råd mtp turene ller hva slags utstyr det er lurt å ha med er du velkommen til Tursenteret vårt.

Trugetur til Eriksbu på Blefjell

Bli med DNT Fjellsport Drammen på trugetur til Eriksbu. Hytta ligger sentralt til på Blefjell og fra hytta er det mulig å gå topptur til f.eks Uverudfjell ( 1178moh) Transport: ...

Turledere:

• Hilde Grindem