AVLYST Klart det går til Børsteinen!

Dette arrangementet har allerede startet!

Bli med og opplev fjellet med Klart det går! Vi går til Børsteinen turisthytte i Lyseheiene - en koselig liten hytte bare 1 km fra veien. Vi tilpasser helgens planer etter deltagernes ønsker - de spreke får boltre seg med en god tur på lørdag, de andre kan ta en kortere tur eller bare nyte livet på hytta!

Turen er tilrettelagt for voksne med fysiske funksjonsnedsettelser. STF stiller med turledsagere for deltagere som på grunn av nedsatt syn, balanse, koordinasjon eller annet har behov for det. Våre turledsagere er erfarne turfolk, og flere av dem har fått opplæring i ledsagerteknikk fra Blindeforbundet.

Turen

Fredag ettermiddag kjører vi fra Stavanger/Sandnes til Lysebotnvegen et stykke vest for Skadbakktjødn, og går sørøstover, bratt ned til en hengebru og over en liten rygg til turisthytta Børsteinen. Avstanden er bare en knapp kilometer, men på grunn av terrenget må vi beregne en times tid inn.

Lørdag går vi en dagstur i området rundt Børsteinsvatnet. Et mål er den berømte monolitten Børstein, som hytta har fått navn etter. Den ligger 700 m sørover langs T-stien mot Sandvatn.

Søndag går vi en god tur før lunsj på hytta. Vi rydder og vasker etter oss, går tilbake til Lysebotnvegen senest i 15-tiden. Derfra kjører vi tilbake til Sandnes/Stavanger.

Påmelding
Fortrinnsvis nettpåmelding - klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre. I tillegg ber vi alle deltagere om å fylle ut deltagerskjema.
Alternativt via epost til rogaland@blindeforbundet.no eller til Helen Adamson i STF, helen@stf.no, 51840219. Ha klar følgende info - DNT/STF medlemsnummer dersom du er medlem, fullt navn, fødselsdato (6-siffer), mobilnr og epost.

Planleggingsmøte
tirs. 10. sept. kl. 18-20 Klostersalen, Kannik

Medlem i DNT 400 kr/ikke-medlem 550 kr
Prisen inkluderer overnatting, middag lørdag, turledere, evt. ledsager, administrasjon. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte. Kostnader for kjøring i privatbiler til/fra turstart deles på alle (3kr/km bensin + evt. bompenger) og ordnes med sjåføren.
Turen er subsidiert med tilskuddsmidler fra Rogaland Fylkeskommune.

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik.

Vilkår for deltakelse
Vi stiller et krav at man har vært med på en eller flere Klart det går lørdagsturer på forhånd. Dersom du ikke har deltatt på en lørdagstur, ta kontakt, så tar vi en prat.
Når du melder deg på turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Helen Adamson - helen@stf.no eller 51840219 eller turleder Guro Waksvik, mobil 979 84 811.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook. Hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev

AVLYST Klart det går til Børsteinen!

• Helen Adamson, Guro Waksvik
  • Tlf. 51840219, 979 84 811