Fjelltur på Høvringen i Rondane

Seniorer
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Fastopphold
Rondane (se kart)

Fjelltur på Høvringen i vakre Rondane. Høvringen ligger på et platå like over tregrensen, 980 m.o.h, ved inngangen til Rondane Nasjonalpark, og danner dermed et naturlig utgangspunkt for turer i alle himmelretninger. Her kan du senke skuldrene og ta imot Rondanes mektige landskap. La deg inspirere av naturen, og benytt deg av de mange turmulighetene!

På denne turen bor vi på Høvringen Høyfjellshotell som er kjent for sin tradisjonsrike mat og hyggelige peisestuer. Det blir dagsturer med turledere i det flotte landskapet.
Etter turen kan det kanskje friste med litt tid i hotellets badstue, eller bare slappe av i peisestuen, evt.med en bok fra de rikholdige bokhyllene.

REISE:
Mandag 19. august: Oppmøte kl. 08.30 på Drammen stasjon. Avreise med tog fra Drammen kl. 07.57. (Ankomst Otta kl. 13.27.) Minibuss fra Otta til Høvringen.
Torsdag 22. august: Avreise med minibuss fra Høvringen kl. 15.30.Tog fra Otta kl. 16.27. Ankomst Drammen kl. 20.42.

Ta med to matpakker for reisen 19. august.

Pris: kr. 4000/4400 (DNT-medlem / ikke-medlem).
Prisen inkluderer turledelse, reise med tog og minibuss Drammen – Høvringen t/r, overnatting i delt dobbeltrom fra 19. august til 22. august, alle måltider fra og med middag 19. august til og med lunsj (matpakke) 22. august.

Det er frokostbuffé med muligheter for å smøre nistepakke og fylle opp termosen,
middagsbuffet på kvelden (man forsyner seg fra en varm anretning, og det er også salatbar + dessert og kaffe).

Tillegg for enkeltrom er kr. 500,- Ved ønske om enkeltrom, kontakt DNTDs kontor. Tillegget betales til hotellet ved utsjekk.

Betaling for turen skjer ved påmelding.

Minimum antall deltakere er 8, og maksimum er 13.

Turledere: Margrete Olaussen og Hedvig Oppedal.

Fjelltur på Høvringen i Rondane

• Margrete Støldal Olaussen og Hedvig Oppedal